Sluta röka med hypnos!

Visste du att hypnosterapi är en effektiv metod för att sluta röka? För många är rökningen en vana som har pågått i många år. Det som gör det så svårt för många att på egen hand sluta med att röka är att där ofta finns starka och emotionella kopplingar till att röka. Därför kan hypnosterapi hjälpa till med att eliminera dessa kopplingar och skapa nya undermedvetna strategier. Vi behöver hitta orsaken till dessa emotionella kopplingar och skapa något som är långt mer värdefullt. När dessa undermedvetna kopplingar har förändrats så reagerar det undermedvetna sinnet utifrån denna nya strategi.

Hej Jack.
Här kommer en hälsning från mig som varit rökfri i 7 veckor
Med bilden färsk i minnet om rökberget som tornar upp sig och livet blir mörkt, kontra en solfylld äng med havet framför mig har jag lyckats stå ut med herr beroende på axeln, utan att lyssna på honom.
Jag mår så himla bra idag. Min rökhosta är borta. Jag kan ta djupa andetag. Jag kan krama mina barn utan att skämmas för hur jag luktar. Hela livet känns så mycket bättre. När röksuget kommer, vilket det gör då och då, kan jag med hjälp av mentala bilder samt de positiva vinster jag fått.
Är så himla glad för att jag tog steget att kontakta dig. Du har gjort skillnad i mitt liv.
Tack!
Mvh
Kicki Andersson

Kicki Andersson